Veneen pohjan maalaus ja myrkkymaalin poisto

Veneen pohjan maalauksessa parhaaseen lopputulokseen päästään, kun ennen maalausta vanha myrkkymaali ja tarvittaessa myös primer-pohjuste poistetaan huolellisesti.

Myrkkymaalin poisto

Hiomalla vai soodapuhalluksella?

Myrkkymaalin poistaminen perinteisesti hiomalla tai raapimalla on hidas, raskas ja maalikerrosten määrästä riippuen keuhkojakin raastava projekti, ja voi edellyttää myrkyllisten maalinpoistoaineiden kanssa läträämistä.

Veneen puhdistus ja myrkkymaalin poisto kannattaakin nykyään tehdä soodapuhaltamalla. Soodapuhallus on veneen pohjalle hellävarainen vaihtoehto ja lisäksi menetelmä on ympäristöystävällinen.

Vaivattomasti soodapuhaltamalla

Mitä useampi maalikerros veneen pohjaan on vuosien saatossa vedetty, sitä vaivattomampi vaihtoehto soodapuhallus on. Lisähyötynä soodapuhallus paljastaa myös mahdolliset pohjan kosteusvauriot.

Soodapuhaltamalla lasikuituvene saadaan tasaiselle mattapinnalle, ja mikä parasta, isompikin vene puhdistuu päivien sijaan tunneissa.

Soodapuhalluksen jälkeen veneen pinnat ovat valmiit pohjatöihin ja edelleen maalattaviksi.

Veneen pohja ennen ja jälkeen myrkymaalin poiston. Soodapuhaltamalla homma kävi helposti ja nopeasti.

Soodapuhallus on ympäristöystävällinen ja nopea tapa poistaa myrkkymaalit veneen pohjasta

Suunnitteletko veneen pohjan maalausta?

Suomen Soodapuhallus Oy puhdistaa lasikuituveneitä vuosikymmenen kokemuksella.

Kun haluat ympäristöä ja venettäsi kunnioittavan vaihtoehdon, ota yhteyttä ja pyydä tarjous soodapuhalluksesta, niin varataan aika puhdistukselle!

Soita: 0400 524 436

soodapuhallus@soodapuhallus.fi

Soita: 0400-524 436