1.11.2012 - Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Nokialle

Löydät meidät nyt uudesta osoitteesta Melonäyrääntie 24, Nokia.

20.07.2012 - Pölyttömän DB-sarjan tuonti Euroopan markkinoille alkanut

Pölyttömät laitteet ovat nyt saaneet PED ja CE- hyväksynnät ja euroopan hinnasto on julkaistu. Lasimurska-vesiseoksella toimiva laite on tehokas, pölytön ja edullinen käyttää.

18.1.2012 - SSP tutkimusyhteistyöhön Finnish Steel Painting Oy:n kanssa

Suomen Soodapuhallus Oy on käynnistänyt metallien pintakäsitelyyn liittyvän tutkimusyhteistyön Pohjois-Euroopan johtavan pintakäsittelyalan yrityksen Finnish Steel Painting Oyn:n kanssa. Tutkimushankkeen tarkoituksena on selvittää soodapuhalluksen soveltuvuus ja vaikutukset mm. teräspintojen maalattavuuteen ja jatkokäsittelyyn.

lisätietoja: Kimmo Kautiala, CEO
Markus Kautiala, Manager Tecnical Support

10.10.2011 - SSP:n verkkosivut uudistuivat

SSP on uudistanut verkkosivustonsa. Uusi ilme ja kohdennetumpi sisältö kielivät yrityksen terävöitetystä liiketoiminnan kasvustrategiasta sekä halusta palvella asiakaskuntaansa entistä paremmin.

Perinteisesti vahvan teollisen näkökulman lisäksi verkkosivut tarjoavat lukijalle kattavan tietopaketin myös yhteisö- ja kuluttajapuolen soodapuhallukseen Facebook- kuluttajafoorumista löytyvine käytännön esimerkkeineen. Antoisia hetkiä uuden sivustomme parissa.

28.9.2011 - Veneenpohjan puhdistus ympäristöystävällisesti

Soodapuhalluksella tehokas lopputulos veneen pintaa vahingoittamatta – kaikille veneille!

Soodapuhallus on erinomainen keino poistaa veneilykauden pinttyneet liat ja vanhat myrkkymaalit veneen pohjasta. Ympäristöystävällisenä ja turvallisena luonnontuotteena se soveltuu käytettäväksi esimerkiksi lasikuitu-, teräs-, alumiini- ja kovapuupohjiin – pinnalle kuin pinnalle.

Soita meille, kerromme mielellämme Sinulle lisää. Varaa myös samalla puhdistusaika omalle veneellesi numerostamme 0400-524436.